Cadeaubon van De gulle ekster

Geef De gulle ekster cadeau

Met de cadeaubon van De gulle ekster geef je een origineel en inspirerend cadeau. Kies zelf de waarde van de cadeaubon en verras iemand met een uniek geschenk. De ontvanger van de kan deze zelf besteden op de website van De gulle ekster.

Kies zelf een bedrag of kies een van onze standaard bedragen

€ 120
€ 200
€ 320
Voor het verzenden van een cadeaubon rekenen wij een euro verzendkosten.
Cadeaubon voor bedrijven van De gulle ekster

Cadeaubonnen voor bedrijven

Geef uw relaties of medewerkers een origineel en inspirerend cadeau: een speciaal ontworpen cadeaubon van De gulle ekster met de naam en het logo van uw bedrijf. Het bedrag kiest u zelf en ook het aantal cadeaubonnen dat u afneemt is te bespreken. De cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig.

De ontvangers kunnen met de cadeaubon zelf een abonnement op De gulle ekster afsluiten of een los product kiezen in een van de categorieën: fotografie, design, beeldende kunst, illustratie, culinair, technologie, boeken … Er is dus gegarandeerd altijd iets van hun gading bij.

Met het geven van een eksterabonnement verbindt u de naam van uw bedrijf met het beste wat kunst en cultuur te bieden heeft. Trefwoorden zijn: origineel, authentiek, uniek, exclusief en betaalbaar. Bovendien geeft u op deze manier de Nederlandse creatieve talenten een steuntje in de rug.

Wilt u meer weten over de cadeaubonnen voor bedrijven van De gulle ekster, neemt u dan vrijblijvend contact op met ons: bedrijven@degulleekster.nl