+iPhone speaker.

Knutsel je eigen iPhone speaker

Ik kan me makkelijk laten verleiden tot de aanschaf van speakers voor de iPhone, zeker op vliegvelden en zeker als ze het rauwe uiterlijk van een oude radio hebben. Met hetzelfde gemak waarmee ik er verliefd op word, vergeet ik …

Ik kan me makkelijk laten verleiden tot de aanschaf van speakers voor de iPhone, zeker op vliegvelden en zeker als ze het rauwe uiterlijk van een oude radio hebben. Met hetzelfde gemak waarmee ik er verliefd op word, vergeet ik de speakers in te pakken op het moment dat ik ze nodig heb, waardoor muziek op reis toch vaak krakerig en schel is.

Gelukkig is online voor ieder probleem een oplossing te vinden. ‘The Whirlwind’ is een herbruikbare, draagbare iPhone speaker van papier die je met een beetje handigheid zelf in elkaar zet. Je hebt alleen een printer, karton, schaar en wat lijm nodig. En een beetje handigheid en ongeveer 15 minuten. Opgebouwd is de zelf gevouwen speaker net iets groter dan een creditcard en past deze prima in de portemonnee. Je hoeft ‘m dus nooit te vergeten!

Als je ècht handig bent en een stap verder wilt gaan met het bouwen van je eigen speakers, dan staat op het blog The Art of Manliness een prima handleiding om een oude radio om te bouwen tot speaker. Mooie klus voor de kerstvakantie, hoewel het dan misschien toch handiger is online gewoon een replica te kopen waarvan je zeker weet dat deze het doet…

Door: Jasper Visser

Geef je reactie

Reacties