+

Laptoptas in stijl

We zitten op, of net voorbij, een kantelpunt in de wereldgeschiedenis: de kans dat in een willekeurige tas een laptop zit is nu groter dan de kans van niet (tenminste, in landen als Nederland). Of, zoals een Amsterdamse garderobedame pas …

We zitten op, of net voorbij, een kantelpunt in de wereldgeschiedenis: de kans dat in een willekeurige tas een laptop zit is nu groter dan de kans van niet (tenminste, in landen als Nederland). Of, zoals een Amsterdamse garderobedame pas zei toen iemand me afraadde mijn tas met laptop af te geven: “Ach schat, in elke tas die ik hier heb zit nou een computer.”

Dat is, wat mij betreft, echter nog geen reden om van iedere tas een laptoptas te maken. Travelteq uit Amsterdam begrijpt dit. Hun prachtige assortiment is veelal bedacht rondom de reiziger met laptop. Het zijn ook stevige tassen, wat belangrijk is want een laptop is vaak zwaar. Uit eigen ervaring weet ik hoe snel zelfs een goede leren tas slijt als je er een MacBook in rond sjouwt.

Behalve laptoptassen maakt Travelteq ook andere reisbenodigdheden. Het assortiment is te zien op hun website en in winkels over de hele wereld.

Wil je ook een Nederlandse hoes om je laptop of iPhone? Minder exclusief (want verkrijgbaar bij de Bijenkorf) maar wel zo mooi zijn de hoezen van Mujjo. Als je tas met laptop en iPhone dan uit een garderobe gejat wordt, hoef je je in ieder geval niet te schamen voor je smaak.

Door: Jasper Visser

Geef je reactie

Reacties