Gids door het cultuurlandschap

De beste kunst en cultuur voor een betaalbare prijs. Dat vind je bij De gulle ekster. Bij De gulle ekster bestel je unieke kunst of design, los of als abonnement. Met een abonnement ontvang je ieder kwartaal een mooi pakket. Zo verzamel je een bijzondere collectie, voor jezelf of als cadeau. En voor prijzen die niemand ons nadoet. Kunst kopen was niet eerder zo betaalbaar.

Hoe werkt een eksterabonnement?

De gulle ekster is een platform voor creatieve geesten die oorspronkelijke kwaliteitsproducten en originele diensten bieden aan een breed publiek en voor een bescheiden prijs. Op de website vind je de beste beeldende kunstenaars, ontwerpers, fotografen, chefs, architecten en andere bijzondere vogels. Kies jouw favoriet, sluit een abonnement af en krijg ieder kwartaal een uniek product. Zo spaar je op eenvoudige wijze een mooie collectie bij elkaar. Producten zijn soms ook los te bestellen, maar altijd goedkoper in abonnementsvorm. De gulle ekster heeft met grote regelmaat nieuwe abonnementen en speciale aanbiedingen. Blijf ons dus volgen.

Abonnementen

Er is al een abonnement vanaf 30 euro per kwartaal. Per abonnement staat aangegeven uit hoeveel kwartalen het bestaat. Je ontvangt de eerste levering (Q1) binnen drie weken nadat je het abonnement hebt besteld en betaald. Abonnementen hebben een vaste volgorde en beginnen altijd met Q1, ongeacht wanneer in het jaar het abonnement wordt afgesloten. De volgende zendingen mag je, afhankelijk van de startdatum en het aantal kwartalen, verwachten rond 1 maart, 1 juni, 1 september en 1 december.

Losse producten

Producten zijn soms ook los verkrijgbaar, maar altijd voordeliger binnen een abonnement. Ook losse producten ontvang je binnen drie weken na bestelling en betaling thuis. De verzending van de producten is altijd gratis.

Cadeaubon

Met de cadeaubon van De gulle ekster geef je een origineel en inspirerend cadeau. Kies zelf de waarde van de cadeaubon en verras iemand met een uniek geschenk. De ontvanger kiest vervolgens voor een abonnement of een los product. Bedrijven die een cadeaubon willen gebruiken als kerst- of relatiegeschenk kunnen deze met hun eigen logo of naam op maat bestellen.
 
 

Volg het blog

Nieuwe, opvallende producten. Trends, gadgets en aanbiedingen. Het blog van De gulle ekster houdt jou op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op cultuurgebied. Kijk iedere dag op degulleekster.nl voor nieuwe artikelen en recensies.

Hoe is het idee voor De gulle ekster ontstaan?

Een groot deel van de Nederlanders heeft interesse in cultuur, maar weet niet altijd waar bijzondere
en betaalbare producten te vinden zijn. Tegelijkertijd willen kunstenaars graag toegang krijgen tot een
breed publiek, maar vinden ze het soms lastig om daarin de juiste weg in te vinden.

In deze moeilijke tijden, waarin het publiek niet te veel wil uitgeven en kunstenaars meer inkomsten
kunnen gebruiken, zijn wij op zoek gegaan naar een manier om deze gegevens bij elkaar te brengen.
De gulle ekster biedt kwalitatief goede kunst en cultuur voor een redelijke prijs. Het grote publiek krijgt toegang
tot de beste en meest talentvolle creatieve geesten en zij houden er ook iets aan over.
 

Wie zijn de eksters?

Erik Schilp geeft leiding aan De gulle ekster. Hij bedacht en ontwikkelde het concept samen met Dennis Tap die de website heeft gebouwd en Robin Stam die verantwoordelijk is voor het ontwerp. Pepijn Reeser is chef de bureau en Jasper Visser is onze ambassador-at-large. Patrick Sijben is huisfotograaf en Charlotte Zwemmer de eindredacteur.


 

Wil je op de hoogte gehouden worden, abonneer je dan op onze nieuwsbrief
of volg De gulle ekster via jouw favoriete social media.

[gravityform id=”3″ name=”Meld je aan voor de nieuwsbrief.” title=”false” description=”false”]