+

Tic zet je knopen aan

Ja! In mijn werk voor De gulle ekster kom ik vaak dingen tegen die ik echt móét hebben. De tic uit Zweden is zo’n ‘ding’. Veel is er niet over te zeggen: de tic zet losgeraakte knopen vast. Knopen van …

Ja! In mijn werk voor De gulle ekster kom ik vaak dingen tegen die ik echt móét hebben. De tic uit Zweden is zo’n ‘ding’. Veel is er niet over te zeggen: de tic zet losgeraakte knopen vast. Knopen van je overhemd, jas of welke andere knoop ook maar los wil raken als het even niet uitkomt.

De tic werkt zo snel dat de promotievideo maar 26 seconden hoeft te duren. Zo kun je een knoop vastzetten tijdens een break op het toilet of zelfs onopvallend onder de vergadertafel. Fluitje van een cent. Waar ik vooral enthousiast van word, is het gemak tijdens reizen. Nooit meer pielen met zo’n onhandig naaisetje uit het hotel aan het eind van een lange avond.

Een setje tics (genoeg voor 2 knopen) kost 5,50 euro, is verkrijgbaar in zwart of wit en online te bestellen.

Door: Jasper Visser

Geef je reactie

Reacties