+Reisgids For you the traveller.

Unieke reisgids voor wereldreizigers

Natuurlijk reis ik ook met de Lonely Planet, maar als ik dan ‘off the beaten track’ in een leuk café met de locals zit, en om me heen nog 10 blauwe reisgidsen op tafel zie liggen, dan schaam ik me …

Natuurlijk reis ik ook met de Lonely Planet, maar als ik dan ‘off the beaten track’ in een leuk café met de locals zit, en om me heen nog 10 blauwe reisgidsen op tafel zie liggen, dan schaam ik me soms diep. Als je op pad gaat met For You The Traveller (A Human Guide to the World) zul je dit niet snel hebben.

Kunstenaar Nabil Sabio Azadi maakte precies 200 exemplaren van een unieke reisgids. Wetenschappers, boeren, muzikanten, politici van 5 continenten delen hun huis, land en cultuur met jou. Oprechte tips van mensen die weten waar ze over praten. Is dat niet genoeg, dan staat hun telefoonnummer in het boek om verder te praten. De gids is gemaakt van natuurlijke materialen (konijnenvacht) en gerecycled papier en valt dus ook qua vorm op als je ‘m op je cafétafeltje legt.

De kleine oplage is ongetwijfeld snel uitverkocht, maar dan kun je er ook zeker van zijn dat je echt op reis gaat. De opbrengst van het boek helpt om bruggen te bouwen in Madagascar. Online te koop voor 130 pond en 60 pond verzendkosten.

Door: Jasper Visser

Geef je reactie

Reacties